Søk i bok- og mediabasen 


Logg inn
Bibliotekets tjenester Veiledning til bibliotekets samlinger Arrangement og utstillinger på biblioteket Til Barnebibliotekets tilbud og tjenester Selvbetjening av bibliotekets tjenester Spør oss Alfabetisk innholdsregister A-Å

Arrangement for voksne 2017

 
APRIL
Lørdag 29.4.

kl.13.00

Gratis

Nina Skarra på biblioteket

Nina Skarra er anerkjent som en merkevare som bevisst kombinere design og bærekraft. Da hun offisielt lansert sin merkevare i 2008 vokste etterspørselen raskt fra franske fashionistas, europeiske kongeligheter og kjendis stylister i Hollywood. Med dette bakteppet lanseres nå Nina Skarra Strikkebok og Nina Skarra Strikk-nettside.

Velkommen til en time med Nina Skarra!MAI
Torsdag 4.5.

kl.19.00

Inngang 100 kr
"Natten er hes og full av stjerner"

Skuespiller Torstein Andersen og Harald Sverdrups datter, -sanger og smykkekunstner Elfi Sverdrup, tar deg med på en reise gjennom Harald Sverdrups liv og forfatterskap.

Arrangementet er i samarbeid med Folkeakademiet.Onsdag 10.05.

kl.19.30

Gratis
Musikk & poesi

Under dette arrangementet kan alle gå opp på podiet og formidle poesi, musikk og sang. Det kan være egne eller andres tekster, improviserte eller uskrevne tekster - scenen er for poeter og musikere som har noe på hjertet. Ansvarlig for kveldene er Mona Windvik og Jann Rygh Sivertsen. Velkommen som deltaker eller publikum.


Tirsdag 30.5.

kl.18.00

Gratis


Filosofisk salong:

Bevissthetsbegrepet i den østlige og vestlige filosofien /

 

I kveld blir Filosofisk salong i andre former. Vi får besøk av førstelektor og filosof Jon Jerstad som vil ta for seg «Bevissthetsbegrepet i østlig og vestlig filosofi – refleksjoner rundt teori og praksis». Med lang bakgrunn i Gurdjieff-arbeidet og østlige studier inviterer han til en utforskning av eksistensielle spørsmål i møtet mellom østlig og vestlig filosofi.

 


JUNI
Lørdag 10.06.

kl.10-15

BOKSALG

Vi selger bøker vi ikke lenger har bruk for! Her kan du gjøre mange kupp for en rimelig penge. 

Sist oppdatert 15.03.2017